Allmänt
Webben som annonsmedium
Att förenkla sökandet
Billig reklam
Priser
Regler

 

Här finns en kort beskrivning av hur EU-fonder kan utveckla företagandet i Jämtland genom att ge bidrag till företagens webbsidor.

Ta gärna ett titt på sidan med priser, genom att klicka på denna rubrik till vänster -alla belopp blir alltså rabatterade med 50% genom EUs fonder!

Den som har fler frågor får gärna höra av sig till den webbansvarige.


EU-bidrag ger billiga webbsidor!

Genom tillgängliga medel från ett EU-projekt har vi möjlighet att erbjuda mycket prisbilliga hemsidor. Detta gäller dock enbart för utveckling av företagens webbplatser i Jämtlands län!
I korthet kan vi säga att ni betalar ett fast pris för er presentation. När fakturan betalats så återbetalas 50% av detta belopp direkt till ert företag, detta fungerar mycket smidigt.
Vad som krävs är att man vid projektets början lämnar in en kopia på registreringsbevis eller annan handling som visar att man har ett registrerat företag. När webbpresentationen är färdig och räkningen betalats fyller man i en enkel handling och sänder in denna tillsammans med en kopia på fakturan till kontoret i Östersund. De priser vi anger i prislistan blir därmed rabatterade med 50% redan från början!
För närvarande betalas EU-bidraget ut ca. en månad efter att webbpresentationen är färdig och handlingarna lämnats in hos administratörerna i Östersund.

OBS! För den som har sin huvudsakliga verksamhet på annan ort men trots allt är intresserade av liknande tjänster vg kontakta den webbansvarige för närmare information!

[Framsida för froson.com]