Framsidan av informationspaketet
Webben som annonsmedium
Billig reklam
50% rabatt
Priser
Regler

 

Här ger vi en beskrivning av varför det är en fördel för de lokala företagen lägga sin presentation under froson.com.

Välj från menyn till vänster för att läsa mera.

Har ni flera frågor går det bra att höra av sig till den webbansvarige.


Froson.com gör det enkelt

Frösön är ett välbekant begrepp, ett av de mest välbekanta ortsnamnen i Jämtland. Genom att samarbeta och tillsammans marknadsföra oss som Frösöföretag, med domännamnet froson.com har vi därför avsevärd draghjälp redan från början!

Förvisso har Internet eller snarare "webben" både för och nackdelar i jämförelse med andra media. Till skillnad från ett reklamblad som garanterat dimper ned i en brevlåda krävs att den intresserade först måste finna den webbsida eller sökmotor som har kontakt med en presentation.

På froson.com försöker vi göra detta litet lättare, dels har vår presentation många intressanta sidor vilket lockar besökare, vi satsar helt enkelt på att vara mer än en vanlig katalog över företagspresentationer. Dels börjar vi nu att arbeta mycket aktivt för att marknadsföra froson.com, den webbansvarige har dessutom mycket god erfarenhet av arbete med Internet och har då arbetat med presentationer som har över 30 000 besök i månaden. Vå målsättning är att froson.com skall bli minst lika populär!

Så för er som väljer att samarbeta med oss på froson.com kan vi berätta att vi är mycket entusiastiska över detta projekt, naturligtvis så anmäler vi även eran sida till alla viktiga svenska sökmotorer samt till de viktigaste söksystemen på engelska om en sådan språkversion finnes.
I förekommande fall där det finns webbpresentationer för eran branch så kontaktar vi även dessa och föreslår att er sida skall länkas.

Hur hittar kunden min sida hos froson.com?

Vi skapar flera olika infartsvägar till er sida på froson.com, vilket ökar chansen att den intresserade skall finna igen just eran presentation.
Alla deltagande företag länkas redan från framsidan, de som väljer de två utökade tjänsterna får här även en kort presentationstext och omfattande service med sidorna så att de återfinnes på Internets alla viktiga sökmotorer utan extra kostnad.
Så finns även en länk från företagsregistret, samt kommande sidor med företagsinformation.
Men det är endast början, vi erbjuder möjligheten till annonsplatser på våra informationssidor -för att dessa inte skall uppfattas som betungande för den vanliga besökaren begränsar vi dessa till en reklamspot per informationssida.
De övriga presentationerna kan även de tjäna som infartsvägar till eran presentation. Redan nu kan ni prova på hur detta kommer att fungera då vi gjort ett antal demonstrationssidor. Om man från framsidan exempelvis väljer "karta" så kan man direkt klicka på det som verkar intressant. Här finns redan ett par företag representerade, men det finns möjlighet att lägga till många fler.
Även den som väljer "sevärt" leds vidare till sidor med länkar till de olika lokala attraktionerna -i vårt demonstrationssystem finns därför länkar till exempelvis Frösötornet och det intilliggande härberget.
Det finns även ett antal andra sätt som vi använder för att locka intresserade och potentiella kunder, vill ni veta mer får ni gärna kontakta den webbanvarige för ytterligare information.

[Framsida för froson.com]